Graszoden aanleggen

Graszoden aanleggen

tuin met kunstgras

Directgrasmat.nl werkt volgens een stappenplan. Na het afronden van uw aanvraag, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor een GRATIS afspraak. Er zal dan naar uw wens een datum en tijd worden besproken. Deze afspraak is om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en huidige situatie.

Daarom kiest u
Direct Grasmat

Kunstgras Basic

Door gebruik te maken van een vaste leverancier voor onze graszoden zijn wij zeker van onze kwaliteit, de graszoden die wij gebruiken worden binnen 24uur bij u aangelegd en zijn dus vers. Door gebruik te maken van verse graszoden is een goede hechting aan uw ondergrond gegarandeerd, het gras is geen kracht of voeding verloren door bijv. uitdroging.

IMG_2988

De ondergrond van uw gazon is erg belangrijk, denk hierbij aan water voeding en voldoende zon licht. Als u bijv. last heeft van water op uw gazon kan dit verschillende schimmels veroorzaken. Het is dan van belang om drainage aan te brengen in uw ondergrond.

direct-grasmat-aanlegservice-hoveniers-wormer

Wij streven naar vakwerk, maar wel tegen een betaalbare prijs. Als u ervoor kiest om het karwei uit te laten voeren door Direct Grasmat, dan bent u altijd verzekerd van erkende hoveniers, eerlijk advies en het resultaat waar u op hoopte! Of wij nou alleen kunstgras aanleggen of een volledige tuin renovatie uitvoeren, u bent altijd voorzien van onze garantie service. Dit houdt in dat u 6 maanden garantie heeft op alle werkzaamheden die wij voor u hebben uitgevoerd.